Projecten

De opdracht was een migratie van het telefonie platform naar het GT-connect platform. Het GT-connect platform is meer dan dan alleen telefonie, maar een generiek communicatie platform voor chat, omnichannel.

De opdracht was een migratie van de servers van Aviva allemaal te migreren naar het datacenter van Atos. De scope was alleen de servers die gevirtualiseerd waren. Enkele uitzonderingen waren om van fysieke server te gaan naar een virtuele server.

A virtuale server product voor gebruik bij development. De servers die je aanmaakt zijn bruikbaar, maar worden niet beheerd als een productie server. Deze servers zijn bedoeld om op te starten en daarna wegte gooien.

Product development voor het automatiseren van de migraties naar de Atos Cloud. Het betreft de discovery, het proces en de controle. De tools in scope waren PlateSpin en native backup/restore.

Project management de returns (flessen), self scan en upgrade naar windows 10

Een oplossing om de virtuele desktops te hosten binnen de Canopy omgeving

Een niewe web application om Rijks Niet Ingezettenen te voorzien van een code t.b.v. het betalen van de belasting in NEderland

Omzetten van een lokale service partne van McDonald’s naar een grote globaal supplier van Service Desk, onsite support en voorraadbeheer van IT gerelateerde onderdelen

Het maken van een milieu jaarverslag t.b.v. VROM. Een soort belastingformulier voor bedrijven. Het was in Visual Basic geschreven en moest vertaald worden naar DotNet.

Rentepunten applicatie vervangen. De infrastructuur kwam bij Atos i.v.m. de performance, maar ook de applicatie is vervangen door een Atos oplossing van een winkel.